Tentang Penulis

DSC_0171

 

Assalamualaikum.

Terima kasih kalian kerana sudi melawat blog Atiqah Hassan 🙂

Izinkan saya memperkenalkan diri saya.

Nama saya Atiqah Hassan. Seorang isteri dan seorang ibu anak satu. InsyaAllah more to come 🙂

Saya suka membaca dan berkongsi tentang parenting, kesihatan, pendidikan anak-anak, dan apa sahaja yang saya rasa memberi manfaat kepada orang lain.

Saya juga seorang pengguna dan pengedar Shaklee sejak Ogos 2016.

Saya suka sekali berkongsi kebaikan Shaklee kerana telah merasai Shaklee Effect ketika berpantang pada tahun 2016. Daripada lenguh-lenguh dan sengal-sengal badan, ianya hilang dengan Set Berpantang Shaklee. Saya masih menyusukan anak yang kini berumur 1 tahun 3 bulan dan masih setia menggunakan Set Penyusuan Shaklee.

Saya melahirkan anak pertama beberapa hari sebelum 1 Ramadhan 1437H dan tidak dapat berpuasa sepenuhnya pada bulan Ramadhan tahun tersebut. Menariknya, saya berjaya ganti puasa sebanyak 30 hari itu sebelum Ramadhan 1438H dengan Shaklee. Alhamdulillah. Saya pernah tanya ramai ibu menyusu tentang pengalaman mereka berpuasa. Bukan mudah ya untuk ibu menyusu ganti puasa sebanyak itu.

Saya juga mencari business partner, ibu-ibu, adik-adik, kakak-kakak, brader-brader yang mahu membuat side income untuk bersama dengan saya dan team saya DWS Group dalam bisnes Shaklee.

Kita sama-sama mendaki untuk kehidupan yang lebih baik.

Jangan risau, saya peramah orangnya. Hehe. We are going to be a great friends and teammates.

Hubungi saya di 013-6820482 untuk bertanya lebih lanjut.

 

WhatsApp Image 2017-08-18 at 21.58.04