Kursus Spa The Walking Beauty 2018

Assalamualaikum and hello again all of you! Sempena pakej spa terbaru yang diperkenalkan The Walking Beauty Project akhir bulan lepas, saya nak cerita bagi clear tentang projek spa TWB Project ni. Disebabkan mood karangan dah mari, kali ni saya nak cerita dengan format 5W 1H. Alaa yang kita belajar dengan cikgu sekolah dulu waktu nak buat karangan.. Hihi. So here we are, kursus spa The Walking Beauty 2018.

 

 

What #1 : Apa maksud “mobile spa”? Apa pula maksud “home spa”?

Spa bergerak atau “mobile spa” adalah satu servis yang memudahkan para wanita untuk mendapatkan rawatan spa di tempat yang mereka mahu seperti di rumah atau di mana-mana sahaja.

Jangan hairan ya, ramai juga beautician TWB yang dapat request untuk buat spa di hotel-hotel. Sebab ada sesetengah klien ingin mendapatkan rawatan spa ketika sedang bercuti. Wahh syiokk!

Yang keduanya adalah “home spa”; kita sediakan tempat khas di rumah kita dan klien datang untuk jalani rawatan spa. Macam di bawah ini

 

What #2 : Apa pulak Projek The Walking Beauty (TWB) ni?

Projek “The Walking Beauty” adalah projek spa di mana targetnya adalah membantu para wanita di Malaysia untuk menjana pendapatan  melalui perniagaan spa tanpa kedai! Sangat sesuai untuk golongan wanita yang sedang tercari-cari sebuah perniagaan yang MUDAH, SIMPLE, FUN tetapi pada masa yang sama mampu memberi PULANGAN YANG LUAR BIASA.

Kursus spa termurah, kursus spa bersijil, ianya ada pada The Walking Beauty Project!

 

Who #1 : Siapa yang perkenalkan Projek TWB?

Projek The Walking Beauty dipelopori oleh Puan Ainul Shahrazad, seorang yang komited dengan projek spa yang ditubuhkan dan bersedia untuk membantu semua wanita yang berminat menjalankan bisnes spa di bawah projek TWB.

Sangat dekat dan rapat dengan anak-anak buah, beliau sentiasa ada idea yang fresh dan up-to-date yang membuatkan pakej spa TWB lain daripada yang lain!

 

When #1 : Bila Projek TWB dilancarkan?

Projek ini bermula pada tahun 2015, dan sehingga kini sudah ada beratus usahawanita atau beautician serata Malaysia yang bergerak di bawah projek TWB.

 

Who #2 : Siapa patut sertai Projek TWB?

Mesti anda tertanya-tanya, projek spa ni sesuai dengan siapa? Siapa yang patut sertai? Adakah diri layak sertai kurus mobile spa dan boleh buat bisnes spa ni?

Semua pun boleh ada bisnes spa sendiri! Percaya tak?

Projek spa TWB sesuai untuk:-

  1. Wanita yang berhasrat memiliki perniagaan spa sendiri tetapi tiada modal yang besar
  2. Wanita yang ingin menjalankan perniagaan dari rumah tetapi tidak tahu perniagaan apa yang sesuai
  3. Wanita yang bekerja secara full-time dan ingin memulakan part-time business
  4. Surirumah yang tercari-cari perniagaan sesuai untuk dijalankan dari rumah
  5. Graduan yang masih menganggur dan ingin mencari duit untuk meneruskan kehidupan
  6. Pelajar IPT yang ingin menambah duit poket untuk menampung perbelanjaan harian
  7. Pengusaha spa yang dibelenggu masalah hutang dek kerana tiada atau kurang pelanggan dan terpaksa membayar sewa kedai yang tinggi

 

Adakah anda tergolong dalam mana-mana golongan?

If yes, you’ve come to the right place! Kursus mobile spa adalah sangat sesuai untuk anda!

 

Who #3 : Siapa tak patut sertai Projek TWB?

Kalau tadi saya dah senaraikan golongan yang patut sertai projek spa TWB, kini saya senaraikan pula mereka yang tak patut sertai projek TWB.

  1. Golongan yang tiada impian besar
  2. Golongan yang cepat berpuas hati dengan kehidupan sedia ada
  3. Golongan yang tiada hutang dan ada wang simpanan semasa sebanyak 10% daripada gaji tahunan di dalam bank atau cukup untuk cover emergency jika sesuatu menimpa keluarga
  4. Golongan yang sudah mampu untuk hulur sekurang-kurangnya RM1000 kepada ibu ayah secara bulanan
  5. Golongan yang sudah mampu bersedekah kepada badan-badan kebajikan secara tetap

 

Jadi anda tergolong dalam group yang mana satu?

 

Why #1 : Kenapa saya perlu pilih bisnes mobile spa?

Jadi mengapa SPA BERGERAK TANPA KEDAI?

Cuba kita lihat kos yang perlu dibelanjakan untuk membuka pusat spa. Anda perlu menyewa premis kedai, membeli katil spa, peralatan-peralatan spa yang lain, membuat renovation pada pusat spa, dan lain-lain perbelanjaan besar. Jika di kawasan anda memang ada demand untuk sebuah pusat spa, alhamdulillah mungkin ianya pilihan tepat.

Tapi cuba kita tengok semula, demand dan keperluan para wanita zaman ini.

Yang bekerja, sibuk dengan kerja di pejabat pada waktu siang dan kerja di rumah menguruskan anak pada waktu malam.

Yang suri rumah, sibuk dengan menjaga anak di rumah 24 jam.

Nak ke pusat spa pun tiada atau susah nak cari masa.

Jadi apa penyelesaiannya?

Kita bawakan pusat spa ke rumah mereka!

Selain tinggi demand, bisnes mobile spa juga

  • boleh dijalankan di mana-mana walaupun sedang bercuti
  • boleh dimulakan secara sambilan pada hujung minggu
  • tidak perlu berhutang dengan bank
  • mudah dibina, fleksibel, dan rendah risiko untuk gagal
  • hasil untung lebih besar kerana tidak perlu bayar sewa dan pekerja

 

Klik sini untuk ke page mobile saya >> SURI Mobile Spa

 

Why #2 : Kenapa saya perlu pilih kursus spa Projek TWB?

Sebab-sebab kenapa anda perlu pilih kursus spa TWB adalah :-

Kursus Spa Termurah

  • Tahu tak pakej spa sangat berbaloi? Kami sediakan bukan 1, bukan 2, bukan 3, tapi 5 jenis kursus. Siap ada kursus tambahan yang mahal ilmunya tau!
  • Tahu tak ada yang join kursus spa RM5,000 hanya untuk belajar facial?
  • Tahu tak ada yang mempunyai kelayakan dalam bidang kecantikan tapi tak tau nak mula bisnes mobile spa macam mana? Sampai maknya tarik dia jumpa founder TWB untuk belajar cara run bisnes mobile spa!
  • Anda dah nampak nilai pakej spa TWB? Kalau nak tahu harga pakej terkini, sila scroll sampai bawah ya!

 

Kursus Spa Bersijil

  • Bila join TWB, lepas je ikut training, anda akan dapat sijil dengan nama anda. Menjadi bukti anda sudah ikut training spa di bawah TWB.

 

Produk

  • Produk yang kami gunakan adalah selamat dan diiktiraf KKM. Sudah wujud selama 60 tahun!
  • Segala masalah yang mungkin berlaku ketika servis spa akan dirujuk kepada nutritionist dan dermatologist.
  • Bayangkan jika anda guna sebarangan produk, jika ada masalah yang berlaku, pada siapa anda mahu rujuk? Akhir sekali, anda kena ban dan mendapat feedback yang boleh jejaskan bisnes anda.
  • Nak tau produk skincare apa yang kami gunakan? Klik sini >> YOUTH Skincare
  • Produk YOUTH Skincare dengan bahan botanikal terbukti boleh menghilangkan cela di wajah. 8 tahun kajian ya, bukan 8 hari, bukan 8 bulan!

 

Bersistem

  • TWB ada sistem yang sangat tersusun. Nak promote bisnes ada sistem, nak pass customer ke ahli TWB lain ada sistem, dan percaya atau tidak, dengan income 5 penjuru daripada projek spa TWB, cara kita nak dapat income pun bersistem, siap ada bonus statement yang melayakkan kita beli rumah atau kereta!

 

Support Group

  • Ramai je yang buat bisnes spa sendiri di luar, bergerak secara berseorangan. Tapi percayalah, ianya tidak sama dengan bekerja secara berkumpulan. Haih, nak buat kenduri pun seronok merewang ramai-ramai kan, apatah lagi berbisnes mobile spa!
  • Hari-hari beauticians TWB akan update servis spa di tempat masing-masing. Yang tak bergerak akan lebih termotivasi untuk lebih rajin marketing dan buat servis.
  • Jika anda down, kita sama-sama support. Tak jadi down lama-lama.

 

5 Penjuru Income

  • Kalau anda buat bisnes mobile spa sorang-sorang, income anda hanya datang dari servis spa.
  • Tapi kalau anda join projek spa TWB, akan ada lagi 4 penjuru income! Ini betul-betul, bukan cobaan ya!

 

Berpeluang ke Luar Negara

  •  TWB akan membuka peluang untuk anda pergi ke luar negara setiap tahun bersama ahli TWB yang lain dengan kos minima. Setakat ini TWB sudah pun jejak Melbourne, Perth dan Maldives. Tahun ni TWB akan ke Paris.

 

Where #1 : Di mana kursus akan dijalankan?

Tempat adalah fleksibel. Biasanya ia dijalankan di rumah trainer yang sudah berpengalaman yang terdiri daripada para beautician TWB juga. Kami ada di serata Malaysia. Sebut je kat mana, kami akan santuni anda dengan ilmu spa yang bakal merubah hidup anda.

 

Where #2 : Di mana saya boleh jalankan bisnes mobile spa saya?

Di mana-mana sahaja! Sebab itu ia dinamakan spa bergerak.

Balik kampung, balik rumah mak, di pejabat sewaktu lunch hour, selepas habis office hour, masih boleh ambil customer selagi ada demand!

 

Where #3 : Where is the proven result?

Okey saya sertakan feedback ahli TWB yang bakal menggetarkan dan menggoncang jiwa anda!

Ini hanya beberapa sahaja. Terlaluu banyak feedback yang powerful daripada ahli TWB yang dah pun lalui kursus spa termurah ni!

 

 

 

When #2 : Bila boleh mula bisnes spa selepas tamat kursus?

Immediately boleh mula! Kursus spa kami sangat compact dan praktikal. Mudah untuk dipraktikkan ke mana-mana wajah.

 

How #1 : How much saya kena bayar untuk join TWB?

Sebelum ini TWB sudah mengenalkan pakej spa yang berubah harga dari masa ke semasa dan mengikut keadaan.

kursus spa

 

Yang terbaru, bersama dengan kursus spa, anda akan mendapat training 5 jenis kursus + 1 advanced course!

Bukan itu sahaja, anda akan mendapat set lengkap peralatan spa! Tinggal tarikk je bawak ke rumah klien dan di mana-mana lokasi untuk servis spa.

 

 

Jadi berapa yang saya perlu bayar untuk mulakan projek spa bawah TWB ni?

Di bawah ini adalah pakej kursus spa terbaru di bawah projek TWB.

Jangan lupa, bila anda join projek spa TWB, anda akan ada 5 penjuru income dan secara automatik bila anda rajin usaha dan komited dengan bisnes mobile spa anda, anda sudah boleh balik modal dalam 1 ke 3 bulan.

 

 

How #2 : Bagaimana cara untuk saya join TWB?

Untuk menyertai projek spa TWB, anda boleh klik sini >> NAK JOIN TWB

Atau CALL/SMS/WHATSAPP di nombor ini >> 0136820482 (ATIQAH)

 


 

Remember, FAST ACTION FAST RESULT!

Kaji kelebihan dan kekurangan, istikharah, tawakkal dan jalan terus! Jangan bertangguh.

Salam sayang daripada saya!

 

ATIQAH HASSAN
PEMILIK SURI MOBILE SPA

SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
SET PRENATAL / HAMIL, SET POSTNATAL / BERPANTANG & MENYUSU

013 6820482

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge