Harga YOUTH Shaklee Mac 2018

HARGA YOUTH SHAKLEE

Sejak dilancarkan kepada umum pada bulan Mac 2018, sambutan wanita di Malaysia kepada YOUTH adalah sangat memberangsangkan. Mana tidaknya, Shaklee telah standby 600 set YOUTH pada 1 Mac dan semuanya habis pada 4 Mac! Sehingga kini ramai wanita yang bertanya tentang harga YOUTH Shaklee, dan saya pasti anda juga ingin tahu kan? Sebab tu anda berada di sini šŸ˜€

 

Kesan YOUTH Pada Pengguna

Sebelum itu, bagi yang belum berkenalan dengan YOUTH, sila klik link ini >>Ā Kenali Produk YOUTH Oleh Shaklee

Hasil dari ujian,Ā 100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda.

2/3 daripada wanita-wanita ini telah mengubah usia kulit mereka sedekad lebih muda (berdasarkanĀ Skin Age Index).

YOUTH juga bebas dari 1,500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh dipersoalkan. Boleh rujuk senarainya di sini ā€”>Ā YOUTH ā€œFREE-FROMā€ LIST

Produk YOUTH adalah:

  • 100% veganĀ (tidak diuji ke atas haiwan)
  • Diuji oleh ahli dermatologiĀ (cabang perubatan tentang kulit, rambut dan kuku)
  • Diuji oleh ahli oftalmologiĀ (cabang perubatan tentangĀ anatomi, fisiologi dan penyakit-penyakit mata)
  • HipoalergenikĀ (sangat kurang peratusan untuk menyebabkan reaksi alergi)
  • Non-ComegodenicĀ (tidak menyumbatkan liang pori)

 

Bagi yang belum melihat sendiri kesan YOUTH pada pengguna, saya ringkaskan hasilnya di bawah (hasil berbeza mengikut individu).

  • Masalah garis halus hilang dan menjadi kurang ketara seawal 21 hari
  • Masalah jeragat boleh dilihat berkurang dalam masa 60 hari pertama
  • Masalah jerawat diatasi seawal 7 hari
  • Masalah parut jerawat atau kawah berkurang setelah 30 hari
  • Masalah kulit kusam selesai setelah 30 hari

 

 

Set YOUTH Shaklee

Sempena pelancaran pada bulan Mac 2018, Shaklee telah mengadakan promosi untuk DUA JENIS SET YOUTH SHAKLEE.

 

 

Set yang pertama adalah Starter Set. Siapakah yang sesuai memiliki Starter Set ini?

Starter Set sesuai bagi mereka yang

  • berumur 20 ke 30 tahun
  • tidak mempunyai masalah kulit yang ketara
  • mahukan set penjagaan muka yang asas, cepat dan mudah
  • bermasalah kulit berjerawat yang tidak serius
  • bermasalah kulit kering
  • mempunyai pori wajah besar
  • bermasalah kulit kusam dan tidak berseri

 

Set kedua yang diperkenalkan Shaklee adalah Intensive Treatment & Repair Set. Siapa pula yang sesuai mendapatkan set ini?

  • berumur 30 tahun ke atas
  • masalah penuaan kulit yang ketara
  • garis-garis halus sudah mula kelihatan
  • masalah jeragat/hiperpigmentasi
  • kulit kurang keanjalan
  • parut lama yang tidak hilang
  • tona kulit tidak sekata

 

Harga YOUTH Shaklee Mac 2018

Jadi berapakah harga set-set ini?

Untuk pengetahuan anda, harga YOUTH Shaklee sangat berbaloi dengan kualiti dan keistimewaanya. Bayangkan, ia mengambil masa sehingga 8 tahun untuk dijalankan ujikaji!

Saya kongsikan poster di bawah untuk harganya. Untuk pengetahuan anda, anda boleh mendapatkan YOUTH dengan harga ahli dan jauh lebih murah jika anda isi borang yang saya sediakan di bahagian bawah.

 

 

Cermin hikmat!

 

Harga YOUTH Shaklee bagi Starter Set adalah RM901.00.

Dengan pembelian Starter Set, anda akan mendapat

  • sebuah cermin magnifier 5x untuk wajah (bernilai RM29.81)
  • kad cara memakai YOUTH
  • pengeposan PERCUMA dan ditanggung (bernilai RM10.60)
  • berpeluang mendapat KEAHLIAN PERCUMA Shaklee (bernilai RM68.90)
  • berpeluang mendapat sebotol SR Vita C Plus PERCUMA (bernilai RM103.35)

 

 

Harga YOUTH Shaklee bagi Intensive Treatment & Repair Set adalah RM1,338.25.

Dengan pembelian Intensive Treatment & Repair Set, anda confirm akan dapat… (drumroll)

  • Radiance C+E secara PERCUMA!!! (bernilai RM349.80!!!) yang dalam golden capsule tu
  • sebuah bag khas YOUTH (bernilai RM50.35)
  • kad cara memakai YOUTH
  • pengeposan PERCUMA dan ditanggung (bernilai RM10.60)
  • KEAHLIAN PERCUMA Shaklee (bernilai RM68.90)

 

Untuk pengetahuan anda, set YOUTH boleh bertahan sehingga 4 bulan mengikut cara pemakaian pengguna di Malaysia.

 

Tunggu dulu!

Ada berita baik lagi.

Nak tak dapat harga YOUTH Shaklee lagi murah dan jimat berganda daripada apa yang saya senaraikan di atas?

Kalau nak, teruskan baca..

 

Untuk mendapatkan set YOUTH dengan harga TERLALU ISTIMEWA, jemput isi borang di bawah ya. Saya akan hubungi anda kurang daripada 24 jam.

 

 

Harga Produk YOUTH Secara Individu

Okey mesti ada jugak yang nak tahu harga produk individu kan? Nak tahu harga CLEANSER sahaja, TONER sahaja, atau NIGHT CREAM sahaja.

Boleh, tapi anda perlu tahu yang Shaklee hanya buka order untuk loose item bermula Mei 2018 nanti.

Sebab apa? Sebab Shaklee nak kita pakai line up skincare YOUTH la. Bak kata depa

“The entire YOUTH skin care was designed to work together to deliver remarkable results.”

Ala macam korang pakai kereta Audi tapi waktu nak tukar spare part yang lain, tak nak pakai spare part yang original Audi. Nak beli brand biasa je. Nanti kereta Audi tu tak berfungsi dengan cara yang sama la berbanding bila ia berfungsi dengan spare part yang memang dia ngam dan kenal.

Samalah macam YOUTH. Kalau pakai brand campur-campur, you’ll not get an optimum result sebab produk tak ada sinergi antara satu sama lain. Faham kan?

Jadi afdhol lah untuk anda dapatkan set.

Namun begitu, saya senaraikan juga harga loose item di bawah.

  1. YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125ml) : RM205.38
  2. YOUTH Perfecting Skin Toner (177ml) : RM212
  3. YOUTH Activating Serum (30ml) : RM437.25
  4. YOUTH Age Defence Moisturizer SPF 50 (50ml) : RM218.63
  5. YOUTH Advanced Renewal Night Cream Light (50ml) : RM265
  6. YOUTH Radiance C + E : RM437.25

 

Ketahui FUNGSI SETIAP PRODUK di sini >>Ā FUNGSI SETIAP PRODUK YOUTH

 

 


Jangan berlengah lagi! Dapatkan skincare terbaru dari Shaklee. Selamat untuk kulit dan kesihatan secara keseluruhan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salam mesra daripada saya, Pengedar Shaklee yang dipercayai, tak overclaim dan jujur.

 

ATIQAH HASSAN
PEMILIK SURI MOBILE SPA

SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
SETĀ PRENATAL / HAMIL, SET POSTNATAL / BERPANTANG & MENYUSU, SET KECANTIKAN

013 6820482

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge