Cara Bebas Hutang Melalui Bisnes Spa TWB

Assalamualaikum. Hari ni saya nak bercerita tentang cara bebas hutang melalui bisnes spa di bawah The Walking Beauty Project (TWB).

Percayakah anda projek spa TWB boleh membantu kita melangsaikan hutang?

Dan tahukah anda rakyat Malaysia antara yang paling banyak hutang?

 

Kerana hutang yang banyak inilah rakyat Malaysia sentiasa sibuk bekerja dan bekerja sehingga ada yang mengorbankan masa bersama keluarga.

Secara jujurnya, saya dibesarkan dalam keluarga yang agak selesa. Pembelajaran di UiTM tidak memerlukan saya meminjam PTPTN dan dari mana-mana sumber lain kerana semuanya ditanggung oleh ibu bapa. Demikian juga dengan kemudahan lain yang saya kecapi.

Jadi setelah berkeluarga, saya tidak mempunyai apa-apa hutang tertunggak melainkan komitmen bulanan bersama suami seperti rumah, pelbagai bil dan juga insuran takaful.

Walaupun begitu, saya akan kongsikan Success Story beauticians TWB Project yang berjaya melangsaikan hutang dengan income 5 penjuru melalui bisnes spa di bawah TWB.

 

Cara Bebas Hutang Melalui Bisnes Spa

Untuk tahu lebih lanjut mengenai projek spa  The Walking Beauty, boleh baca di sini dulu ya –> The Walking Beauty Project

Projek spa TWB adalah projek spa Shaklee yang menawarkan kursus spa menggunakan produk Shaklee. Bila guna produk natural, automatik spa yang kita tawarkan adalah spa natural dan ianya khas untuk para wanita (spa wanita).

Ada 5 kursus yang ditawarkan untuk anda mula menjalankan bisnes spa wanita ini. Setelah ikuti latihan, anda sudah boleh run bisnes mobile spa atau home spa sendiri. Mobile spa sangat tinggi demand, lebih-lebih lagi di kalangan bakal pengantin yang ingin mendapatkan rawatan atau pakej spa pengantin sebelum bernikah.

Dengan memiliki bisnes spa sendiri di bawah projek The Walking Beauty, anda ada peluang besar untuk generate income bukan dari 1 penjuru sahaja (servis spa), tapi 5 penjuru! Hanya dengan The Walking Beauty Project, tidak ada di tempat lain!

“Macam mana income 5 penjuru tu? Dapat dari mana banyak-banyak tu?”

Untuk tahu lebih lanjut, kenalah join kami dulu 😀  Kami akan terangkan sampai anda jelas nampak. Jangan risau, semua syariah-compliant!

Jika anda buat mobile spa sendirian, anda hanya akan dapat 1 penjuru income iaitu dari servis spa.

Tapi bila join keluarga besar TWB, anda berpeluang untuk dapat minimum 3 angka sebulan dan secara average boleh dapat 4 angka sebulan! InsyaAllah komited dan rajin, semua boleh! Tidak kira sama ada anda bekerja atau surirumah.

 

Success Story TWB Beauticians

Jom tengok macam mana seorang beautician (kini trainer) berjaya selesaikan pinjaman PTPTN selepas bersama-sama dengan projek spa The Walking Beauty. Bukan je dapat langsaikan, tapi ada lebihan pulak duit dia kat PTPTN!

cara bebas hutang

 

Dengan income daripada projek spa TWB juga, ramai surirumah dapat selesaikan komitmen bulanan masing-masing!

Ada yang dapat selesaikan komitmen insuran, kereta, hadiahkan percutian buat ibu ayah, dan banyak lagi!


Jika anda mahu melangsaikan hutang dengan income 5 penjuru melalui bisnes spa TWB, jangan segan silu untuk hubungi saya ya!

Salam mesra 🙂

 

ATIQAH HASSAN
PEMILIK SURI MOBILE SPA

SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
SET PRENATAL / HAMIL, SET POSTNATAL / BERPANTANG & MENYUSU

013 6820482

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge